Dušená mrkev s hráškem a saturejkou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka nabo na nudličky. Oloupanou, jemně pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mrkev, lístečky saturejky (nebo sušenou saturejku), osolíme, podlijeme vodou a dusíme.
  • 2
    Po chvíli přidáme mražený hrášek a dodusíme vše do měkka. Nakonec pokrm ochutíme citronovou šťávou.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k vařenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.