Dušená mrkev s mletým hovězím masem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
600 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev nastrouháme nebo nakrájíme na jemné nudličky a v troše vody podusíme doměkka.
  • 2
    K mrkvi potom přidáme mleté hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 16. 7. 2016
Dušená mrkev s mletým hovězím masem
Asi bych to udělala opačně, první dusila maso a pak ke konci přípravy teprve přidala nastrouhanou mrkev. Je hotová hned.😉