Dušená mrkev s mletým hovězím masem
40 min.

Ingredience
- 200gramůMrkev kořen
- 150gramůHovězí maso mleté
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
600 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou mrkev nastrouháme nebo nakrájíme na jemné nudličky a v troše vody podusíme doměkka.
- 2K mrkvi potom přidáme mleté hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 16. 7. 2016
Dušená mrkev s mletým hovězím masem
Asi bych to udělala opačně, první dusila maso a pak ke konci přípravy teprve přidala nastrouhanou mrkev. Je hotová hned.😉