Dušená ryba se zázvorem a jarní cibulkou
35 min.
Ingredience
- 0,5lžičkaSůl
- 3kusyŠalotka
- 680gramůTreska aljašská
- 1lžíceOlej sezamový
- 2lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceOlej stolní
- 2lžíceVíno rýžové čínské
- 1lžíceZázvor celý
- 1kusCibulka jarní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
6 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
172 mg
Cukr
152 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou a nakrojenou rybu potřeme zevnitř a zvenčí solí a sezamovým olejem.
- 2Na ohnivzdorný talíř dáme nakrájemnou cibulku a na tu položíme rybu,kterou rovnoměrně potřeme sójovou omáčkou smíchanou s nadrobno nakrájeným zázvorem a rýžovým vínem.
- 3Talíř vložíme do rozpáleného napařovátka,zakryjeme a dusíme asi patnáct minut.Hotovou rybu posypeme nakrájenou cibulkou a pokapeme rozpáleným olejem.
- 4Můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.