Dušená ryba se zázvorem a jarní cibulkou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
6 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
172 mg
Cukr
152 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a nakrojenou rybu potřeme zevnitř a zvenčí solí a sezamovým olejem.
  • 2
    Na ohnivzdorný talíř dáme nakrájemnou cibulku a na tu položíme rybu,kterou rovnoměrně potřeme sójovou omáčkou smíchanou s nadrobno nakrájeným zázvorem a rýžovým vínem.
  • 3
    Talíř vložíme do rozpáleného napařovátka,zakryjeme a dusíme asi patnáct minut.Hotovou rybu posypeme nakrájenou cibulkou a pokapeme rozpáleným olejem.
  • 4
    Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.