Dušená rýže po indicku

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli osmahneme na tuku bez míchání do zlatova a vybereme na talířek.
  • 2
    Propláchnutou, oschlou rýži vsypeme do zbylého tuku a mícháme asi 5 minut. Zalijeme vroucí vodou, zamícháme, krátce povaříme, přidáme omyté rozinky a podusíme pod pokličkou. Do hotové rýže zlehka vmícháme okapaný hrášek.
  • 3
    Rýži podáváme posypanou osmahnutou cibulí a kokosem. Je vhodnou přílohou k pečenému kuřecímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.