Dušená rýže s brokolicí a uzeným masem
38 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 300gramůBrokolice
- 200gramůUzené maso vařené
- 600mililitrůVoda pitná
- 400gramůRýže dlouhozrnná ve varných sáčcích
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
37 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Brokolici vložíme do vroucí vody a uvaříme, poté hned prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Rozebereme na menší růžičky, oloupaný stonek nakrájíme na drobné kostičky.
- 2Sáčky rýže uvaříme podle návodu na obalu. Uzené maso nakrájíme na kostičky.
- 3Uvařenou rýži vysypeme do ohnivzdorné mísy, vmícháme brokolici, uzené maso, sůl, vlijeme rozpuštěné máslo a lehce promícháme, chvíli zapečeme v troubě a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.