Dušená slepice po židovsku

90 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
45 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slepici rozporcujeme, každou porci dobře pod tekoucí studenou vodou omyjeme, posypeme solí, pepřem, mletou sladkou i pálivou paprikou.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, na něm osmažíme oloupanou, na kousky nakrájenou cibuli, potom opečeme připravené porce slepice, posypeme moukou, vše zalijeme vodou a pod poklicí za občasného míchání dusíme přibližně 120 minut.
  • 3
    Měkké porce slepice rozdělíme na talíře, přidáme vhodnou přílohu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.