Dušená telecí játra

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na nudličky a vyškvaříme ji v oleji. Vložíme nasekanou cibuli a za občasného míchání ji zpěníme. Přidáme na nudličky nakrájená játra, mícháme a smažíme ještě 5 minut. Vše vyjmeme děrovanou naběračkou a udržujeme teplé.
  • 2
    Do pánve vsypeme mouku, mícháme a necháme ji dobře v tuku osmažit. Přidáme vývar, zamícháme a vaříme, až omáčka zhoustne.
  • 3
    Vlijeme kečup, worcesterskou omáčku, osolíme a opepříme. Na pánev vrátíme cibuli, slaninu a játra, přikryjeme a 5 minut podusíme. Před podáváním posypeme estragonem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.