Dušená telecí kýta s ovocem

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
890 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
42 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
5 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu očistíme, nakrájíme na kostky a zaprášíme moukou. Cibuli nakrájíme nadrobno, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nakrájíme na dílky a zakapeme citronovou šťávou. Pomeranče a grapefruity oloupeme a rozdělíme na dílky.
  • 2
    Omáčku připravíme smícháním vychladlého vývaru s medem, Solamylem, sójovou omáčkou a octem.
  • 3
    Maso osmažíme na oleji, vmícháme cibuli a chvíli společně smažíme. Přidáme ovoce a za stálého míchání dusíme, až je maso měkké.
  • 4
    Nakonec vlijeme omáčku, přivedeme do varu, odstavíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.