Dušená treska
30 min.
Ingredience
- 600gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 70mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
23 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
113 mg
Cukr
138 mg
Postup přípravy
- 1Filety z tresky osolíme, opepříme a lehce posypeme mletou paprikou.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme filety a zprudka opečeme po obou stranách. Zalijeme mlékem, přiklopíme pokličkou a necháme dusit asi 2 minuty.
- 3Filety rozdělíme na talíře a podáváme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme vmíchali vařené vejce pokrájené nadrobno.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.