Dušená zelenina z domácí pekárny

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, celer a petržel omyjeme, oškrábeme, nakrájíme na kousky.
  • 2
    Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy bez nasazených míchadel vložíme nakrájenou zeleninu i omyté fazolky, přilijeme vodu, přidáme olej a sůl. Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro pečení a pekárnu zapneme.
  • 3
    Přibližně po 20 minutách zkontrolujeme, zda je zelenina měkká, program buď necháme pokračovat, nebo pekárnu vypneme a dušení ukončíme.
  • 4
    Formu v rukavicích vyndáme z vypnuté pekárny, dušenou zeleninu můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.