Dušené červené zelí s hráškem
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kilogramZelí hlávkové červené
- 2kusyPaprika zelená
- 250gramůHrášek
- 2decilitryVývar zeleninový
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžičkaPepř černý celý
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
11 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1V hrnci zpěníme na másle drobně pokrájenou cibuli. Červené zelí omyjeme a nakrájíme na tenké proužky, které dáme na zpěněnou cibuli.
- 2Omyté papriky bez jádřinců nakrájíme na kousky, přidáme k zelí a ještě přisypeme mladý hrášek.
- 3Zalijeme vývarem, osolíme podle chuti, přidáme 7 zrnek pepře,
- 41 lžičku kmínu, vše promícháme a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.