Dušené červené zelí s hráškem

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
11 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci zpěníme na másle drobně pokrájenou cibuli. Červené zelí omyjeme a nakrájíme na tenké proužky, které dáme na zpěněnou cibuli.
  • 2
    Omyté papriky bez jádřinců nakrájíme na kousky, přidáme k zelí a ještě přisypeme mladý hrášek.
  • 3
    Zalijeme vývarem, osolíme podle chuti, přidáme 7 zrnek pepře,
  • 4
    1 lžičku kmínu, vše promícháme a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.