Dušené čínské zelí
40 min.
Ingredience
- 600gramůZelí čínské
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusCibule
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 150mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté listy zelí zbavíme košťálů a nakrájíme na jemné proužky. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme.
- 2Z másla, mouky a nadrobno nakrájené cibule připravíme světlou jíšku, vmícháme ji do zelí a dusíme doměkka.
- 3Při podávání posypeme zelí nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.