Dušené fazole po indicku
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKari koření
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 1lžíceKečup
- 1lžičkaZázvor mletý
- 400gramůFazole bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
9 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
16 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazole přes noc namočíme a potom je v mírně osolené vodě dusíme doměkka.
- 2Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova a se vším kořením vmícháme do fazolí. Podle potřeby osolíme, dodusíme a ochutíme kečupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.