Dušené hlávkové zelí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze zelí odstraníme poškozené listy, zelí opláchneme a nakrájíme na nudličky. Nakrájené zelí vložíme na rozpuštěné sádlo, podlijeme vodou, přidáme sůl, kmín a dusíme za občasného míchání. Když je zelí téměř měkké, přimícháme ocet a cukr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 20. 9. 2015
Dušené hlávkové zelí
Fajn rychlé nezahuštěné zelí, já bych ještě na tom sádle orestovala do sklovita cibuli. Ale to záleží na chuti každého, může být i bez ní.😉