Dušené houby s krupičkou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
336 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku na 1 lžíci másla opražíme krupičku, postupně zalijeme vodou a uvaříme kaši.
  • 2
    Očištěné, na plátky nakrájené houby spolu s kmínem podusíme na zbylém másle doměkka.
  • 3
    Podušené houby smícháme s uvařenou kaší, přidáme vejce a na mírném ohni zovlna mícháme do ztuhnutí. Nakonec pokrm osolíme a vmícháme do něj nasekanou petrželku.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.