Dušené hovězí karbanátky

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
453 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté hovězí maso promícháme v míse se solí, kořením, mlékem a oloupanou, nasekanou cibulí. Vše propracujeme, necháme 1 - 2 hodiny v chladu odpočinout.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme karbanátky, zprudka je po obou stranách opečeme na pánvi, lehce potřené olejem. Přiklopíme pokličkou, na mírném ohni zvolna dusíme, až jsou karbanátky vláčné a propečené.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a červeným zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.