Dušené hovězí maso - holandské
40 min.
Ingredience
- 10gramůCibule
- 120gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůOlej stolní
- 1kusBobkový list
- 4kusyPepř černý celý
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1šálekHovězí vývar základní
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
465 mg
Cukr
510 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Maso dáme na zpěněnou cibulku a opečeme. Přidáme koření, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Z hotové šťávy vyjmeme celé koření.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.