Dušené hovězí maso na víně s karotkou

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
41 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme nadrobno, maso očistíme a pokrájíme na kostky, karotku očistíme a rozkrájíme na tenčí plátky, cibuli krájíme nadrobno, sterilované cibulky slijeme, necháme okapat.
  • 2
    V kastrolu na másle rozpustíme slaninu, vmícháme maso a smažíme. Zhruba po 5 minutách vmícháme cibuli, pepř, sůl a smažíme za občasného promíchání. Opečené maso přelijeme vínem a na mírném plameni dusíme. Když je téměř měkké, přidáme cibulky, karotku a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.