Dušené hovězí plátky s hořčicí

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
442 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, po okraji nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V kastrolu na másle s olejem osmažíme řízky z obou stran dozlatova, vyjmeme a držíme na teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, vmícháme hořčici a vývar. Do omáčky vrátíme řízky a pod poklicí na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přilijeme horkou vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.