Dušené hovězí s fazolkami

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
439 mg
Cukr
707 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso rozkrájíme na stejně velké kousky, které vložíme do hrnce na rozehřáté sádlo. Posypeme solí, zprudka osmahneme ze všech stran. Nakonec zasypeme moukou, promícháme, vložíme drobně nasekanou cibuli, posypeme pepřem, přidáme bobkový list. Chvilku smažíme a zalijeme horkou vodou. Pod pokličkou dusíme do měkka, před dodušením přisypeme nakrájené zelené fazolky. Vlijeme kečup a vše dusíme do měkka.
  • 2
    Na jednotlivé talíře rozdělené jídlo s vhodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.