Dušené hovězí s fazolkami
90 min.

Ingredience
- 600gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusCibule
- 3gramyBobkový list
- 2litryVoda pitná
- 300gramůFazolové lusky
- 4lžíceKečup ostrý
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
439 mg
Cukr
707 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso rozkrájíme na stejně velké kousky, které vložíme do hrnce na rozehřáté sádlo. Posypeme solí, zprudka osmahneme ze všech stran. Nakonec zasypeme moukou, promícháme, vložíme drobně nasekanou cibuli, posypeme pepřem, přidáme bobkový list. Chvilku smažíme a zalijeme horkou vodou. Pod pokličkou dusíme do měkka, před dodušením přisypeme nakrájené zelené fazolky. Vlijeme kečup a vše dusíme do měkka.
- 2Na jednotlivé talíře rozdělené jídlo s vhodnou přílohou podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.