Dušené hovězí s houbami
90 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusPetržel - nať
- 2decilitryZakysaná smetana
- 50gramůSádlo škvařené
- 1kusSůl
- 100gramůHouby čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hrubá
- 500gramůHovězí maso zadní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Naklepeme plátky masa, osolíme, potřeme nastrouhanou cibulí a opečeme po obou stranách na sádle.
- 2Přisypeme nakrájené houby a osolíme. Když se šťáva vysmahne, maso podlijeme a dusíme dokud není měkké.
- 3Na závěr zalijeme smetanou smíchanou s moukou a petrželkou, necháme krátce povařit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.