Dušené hovězí s hráškem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
33 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibulce zpěněné na oleji.
  • 2
    Osmahneme ze všech stran, zaprášíme moukou a znovu osmahneme.
  • 3
    Pak podlijeme horkým nálevem z hrášku, osolíme, opepříme, občas podléváme vodou a dusíme doměkka.
  • 4
    Když je maso měkké, přidáme sterilovaný hrášek a ještě 5 minut společně podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.