Dušené hovězí s hráškem
80 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso přední
- 2kusyCibule
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaSůl
- 60gramůOlej stolní
- 200gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
33 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibulce zpěněné na oleji.
- 2Osmahneme ze všech stran, zaprášíme moukou a znovu osmahneme.
- 3Pak podlijeme horkým nálevem z hrášku, osolíme, opepříme, občas podléváme vodou a dusíme doměkka.
- 4Když je maso měkké, přidáme sterilovaný hrášek a ještě 5 minut společně podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.