Dušené hovězí srdce

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
39 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
904 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí srdce zbavíme loje a blan, rozpůlíme, vypereme pod tekoucí vodou a rozkrájíme na malé kostky.
  • 2
    Ve pánvi rozpálíme sádlo, na kterém srdce zprudka opečeme. Tuk scedíme do kastrolu, ve kterém chceme pokrm připravovat. Do kastrolu vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, přidáme kousky srdce, zasypeme moukou, osolíme, opepříme, chvílí za stálého míchání opékáme, nakonec přilijeme vodu, zakryjeme pokličkou a v předehřáté troubě dusíme doměkka. Před podáváním zjemníme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.