Dušené kančí řízky na víně a cibuli

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
867 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí kýtu očistíme, odblaníme, nakrájíme na řízky a naklepeme. Poté řízky osolíme, opepříme, zakapeme olejem a necháme odležet. Cibuli pokrájíme nadrobno.
  • 2
    Odleželé řízky obalíme v mouce a na sádle z obou stran smažíme. Usmažené řízky vyjmeme, ve výpeku zpěníme cibuli. Řízky do výpeku vrátíme, podlijeme vínem, vývarem a dusíme, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.