Dušené kančí řízky s česnekem

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
530 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa po okraji nařízneme, naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí a pod fólií necháme odležet. Po půl hodině plátky obalíme v mouce.
  • 2
    V rendlíku škvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Poté na slaninu vložíme plátky, osmažíme je po obou stranách, poté vyjmeme a na tom samém tuku osmažíme drobně pokrájenou cibuli. Plátky vrátíme do rendlíku, podlijeme horkou vodou a pod poklicí dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.