Dušené kančí řízky s česnekem
90 min.
Ingredience
- 3špetkySůl
- 100gramůAnglická slanina
- 1kusCibule
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 600mililitrůVoda pitná
- 600gramůKančí kýta
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
530 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky masa po okraji nařízneme, naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí a pod fólií necháme odležet. Po půl hodině plátky obalíme v mouce.
- 2V rendlíku škvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Poté na slaninu vložíme plátky, osmažíme je po obou stranách, poté vyjmeme a na tom samém tuku osmažíme drobně pokrájenou cibuli. Plátky vrátíme do rendlíku, podlijeme horkou vodou a pod poklicí dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.