Dušené kedlubny
50 min.
Ingredience
- 8kusůKedlubna
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1šálekSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme do poloměkka.
- 2Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme ji ke kedlubnám, zalijeme smetanou, přidáme cukr, sůl a pepř a povaříme.
- 3Před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.