Dušené kedlubny s hráškem
45 min.
Ingredience
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 200gramůKedlubna
- 5gramůPažitka
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1šálekVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny dusíme na másle doměkka.
- 2Potom zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme scezený sterilovaný hrášek, osolíme a vše krátce povaříme.
- 3Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.