Dušené kedlubny s pórkem
50 min.
Ingredience
- 100gramůPórek
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 200gramůKedlubna
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupané, hrubě nastrouhané kedlubny osolíme a dusíme na másle.
- 2K téměř měkkým kedlubnám přidáme na kolečka nakrájený pórek, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
- 3Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.