Dušené kedlubny s vejci
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 5gramůPetržel - nať
- 300gramůKedlubna
- 20gramůSlanina vepřová
- 20gramůCibule
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na slanině zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme oloupanou, hrubě nastrouhanou kedlubnu, sůl a kmin. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
- 2Pokrm zahustíme rozšlehanými vejci a necháme srazit. Okořeníme nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.