Dušené kedlubny se šunkou a sýrem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané kedlubny nakrájíme na nudličky, vložíme je na část rozehřátého másla, mírně podlijeme vodou, osolíme a dusíme téměř do měkka.
  • 2
    Přidáme šunku, pokrájenou na nudličky, zakapeme citronovou šťávou a dusíme zcela do měkka.
  • 3
    Při podávání pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.
  • 4
    Vhodnou příloohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.