Dušené krupky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
68 mg
Cukr
27 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnuté a okapané krupky osmahneme v kastrole na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 2
    Vmícháme jemně nasekaný česnek, kmín, sůl a majoránku. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka za občasného zamíchání. Podle potřeby ještě mírně podlijeme vodou.
  • 3
    Dušené krupky podáváme jako přílohu k omáčkám, nahradí dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.