Dušené kuře na červeném víně

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
839 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
57 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
590 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře omyjeme, rozdělíme na čtvrtiny, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a pokrájíme se slaninou na drobné kousky.
  • 2
    Olej rozpálíme a osmahneme na něm cibuli se slaninou, přidáme kuře a zprudka osmažíme dozlatova, poté vyjmeme a do šťávy přisypeme mouku a zalijeme vínem. Rozmícháme dohladka a vložíme zpět porce kuřete. Přilijeme vodu a přiklopené dusíme zvolna 75 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.