Dušené kuřecí maso marinované v borůvkách

45 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
826 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
58 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Borůvky i maliny pečlivě přebereme, opláchneme v cedníku pod studenou vodou a necháme je okapat. Potom je v míse rozmačkáme, promícháme se smetanou, přidáme kousky masa a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.
  • 3
    Cibuli oloupeme, nakrájíme ji nadrobno a orestujeme ve velké pánvi na rozpáleném oleji. Do pánve přidáme směs masa a ovoce a dusíme pod pokličkou za občasného míchání, až maso zcela změkne. Na konci dušení směs opepříme, osolíme a zjemníme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.