Dušené kuřecí maso na pórku
30 min.
Ingredience
- 1kusPórek
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyKuřecí prsa
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 300mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
17 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Pórek nakrájíme na kolečka a smažíme ho v hrnci na másle. Po chvíli přidáme vývar a vaříme 10 minut do změknutí.
- 2Mezitím si každé kuřecí maso podélně přepůlíme a pak každou polovinu ještě jednou přepůlíme. Získáme tak celkem 8 kousků masa. Ty osolíme a opepříme.
- 3Maso přidáme k pórku a dusíme ho asi 10 minut. Poté maso vyjmeme, zvýšíme teplotu a vaříme, dokud se z pórku nevypaří přebytečná voda.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.