Dušené kuřecí maso na pórku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
17 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek nakrájíme na kolečka a smažíme ho v hrnci na másle. Po chvíli přidáme vývar a vaříme 10 minut do změknutí.
  • 2
    Mezitím si každé kuřecí maso podélně přepůlíme a pak každou polovinu ještě jednou přepůlíme. Získáme tak celkem 8 kousků masa. Ty osolíme a opepříme.
  • 3
    Maso přidáme k pórku a dusíme ho asi 10 minut. Poté maso vyjmeme, zvýšíme teplotu a vaříme, dokud se z pórku nevypaří přebytečná voda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.