Dušené ledvinky na víně

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
13 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
263 mg
Cukr
125 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné ledvinky nakrájíme na tenké plátky, opepříme a s bobkovým listem vložíme na rozpuštěné máslo. Osmahneme, podlijeme trochou vývaru (nebo vody) a dusíme.
  • 2
    Když jsou ledvinky měkké, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, rozředíme a krátce povaříme.
  • 3
    Nakonec vyjmeme bobkový list, podle chuti osolíme a přilijeme víno.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.