Dušené lilky na smetaně

70 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné omyté lilky nakrájíme na plátky a vaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté je vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Připravené lilky osolíme, obalíme v mouce, po obou stranách osmažíme na oleji. Vložíme je do kastrolu, zalijeme smetanou a na mírném ohni dusíme 30 - 40 minut.
  • 3
    Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.