Dušené mangoldové taštičky
80 min.
Ingredience
- 500gramůMangold
- 2stroužkyČesnek
- 10gramůCitronová tráva
- 1kusRohlíky bílé
- 100gramůGalgan
- 500gramůVepřové maso mleté
- 20mililitrůOmáčka Hoisin
- 5gramůZázvor
- 20mililitrůOlej koriandrový
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
33 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Mangoldové listy omyjeme a minutu spaříme ve vroucí vodě, necháme okapat a vysušíme. V míse smícháme mleté maso, prolisovaný česnek, nasekanou citronovou trávu( 2g), oloupaný, nadrobno nakrájený galgán, nastrouhaný zázvor, vejce, omáčku hoisin a ve vodě namočené kostičky rohlíku, prohněteme a vytvoříme hladkou hmotu.
- 2Hmotu rozdělíme na rozložené mangoldové listy a smotáme je do balíčků, zajistíme párátky. Bambusové košíky vysteleme citronovou trávou, vložíme do nich taštičky a pokapeme koriandrovýmn olejem. Vaříme v páře asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.