Dušené mleté maso s cibulkou
50 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1decilitrVývar z hovězích kostí
- 200gramůMaso mleté - mix
- 20gramůOlej rostlinný
- 10gramůMouka polohrubá
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
34 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném oleji restujeme na slabé plátky pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a za stálého míchání restujeme dál. Dbáme, aby se nedělaly hrudky. Poté přimícháme mouku, sůl, pepř a krátce smažíme. Do osmažené směsi vlijeme vývar a pod poklicí za občasného míchání dusíme, až je maso měkké.
- 2Ihned podáváme s vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.