Dušené okurky s vejci

40 min.
Německo
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na malé kostky.
  • 2
    V ohnivzdorném kastrole podusíme na másle jemně nakrájenou cibuli, přidáme okurky, osolíme a pod pokličkou dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě.
  • 3
    Potom přidáme mírně osolená, v mléce rozkvedlaná vejce, zamícháme a necháme ztuhnout. Posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme plátky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.