Dušené ovesné vločky
40 min.

Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 2šálkyVoda pitná
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 1šálekOvesné vločky
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vločky na 6 hodin namočíme a potom je v téže osolené vodě uvaříme. Přidáme k nim na másle zpěněnou cibuli a nasekanou petrželku. Vše vydusíme.
- 2Lžící vykrajujeme noky, vkládáme je do zapékací mísy, na povrchu pokapeme máslem a zapečeme.
- 3Podáváme k bílému masu a dušené zelenině.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.