Dušené paprikové lusky

40 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
18 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jednu cibuli nakrájíme a na rozpáleném másle osmahneme do zlatova. Vyjmeme a odložíme stranou.
  • 2
    Orestujeme druhou pokrájenou cibuli, utřený česnek, bobkový list, hořčičné semínko a zázvor. Poté přidáme na nudličky pokrájené papriky, ochutíme cukrem, solí a přilijeme šťávu, vymačkanou z citronu. Dle potřeby podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  • 3
    Hotové papriky posypeme osmaženou cibulkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.