Dušené přírodní hovězí

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky hovězího masa naklepeme, nasolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozpáleném sádle ze všech stran.
  • 2
    Přidáme nakrájenou cibuli a houby, bobkový list, sůl a pepř, podlijeme vodou a zakryté dusíme asi hodinu, až je maso měkké. V průběhu dušení maso otáčíme, případně podléváme vodou.
  • 3
    Když je maso hotové, zaprášíme šťávu moukou a chvíli povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.