Dušené ředkvičky
30 min.
Ingredience
- 30kusůŘedkvička
- 50gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusCibule
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na lžíci másla zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na plátky nakrájené ředkvičky (neloupané), osolíme a mírně podlité dusíme téměř doměkka.
- 2Zbylé máslo smícháme s moukou, v malých kouscích je přidáme do šťávy a vše ještě krátce povaříme.
- 3Nakonec hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.