Dušené roštěnky s kořením
98 min.
Ingredience
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaTymián sušený
- 2kusyBobkový list
- 600mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžíceHořčice dijonská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
600 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso osolíme a opepříme, obalíme v mouce, cibuli nakrájíme na kolečka.
- 2Na másle s olejem osmažíme maso, až zhnědne, přisypeme cibuli a restujeme. Poté přidáme cukr, hořčici, tymián, bobkový list, zalijeme pivem, promícháme a pod poklicí na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Poté maso vyjmeme, omáčku přecedíme, přelijeme maso a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.