Dušené rybí filé
40 min.
Ingredience
- 180gramůCibule
- 1000gramůFilé rybí
- 400gramůRajčata
- 200mililitrůVíno bílé
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
106 g
Tuky
3 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Filé osolíme, opepříme a pokapeme citrónem.
- 2Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní filé, na kolečka nakrájená rajčata a drobně nasekanou cibuli.
- 3Vše zalijeme bílým vínem a přiklopené dáme dusit do středně vyhřáté trouby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.