Dušené salátové okurky s jogurtem

25 min.
Bulharsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátové okurky omyjeme, rozkrojíme, vydlabeme semínka (okurku neloupeme) a nakrájíme na střední kostky.
  • 2
    V hlubším rendlíku na oleji okurku s kořením dusíme pod poklicí zhruba 10 minut. Poté do okurky vmícháme jogurt rozšlehaný s moukou. Necháme chvíli za stálého míchání provařit.
  • 3
    Podáváme ozdobené drobně sekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.