Dušené vepřové ledvinky
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín drcený
- 40gramůSádlo škvařené
- 500gramůVepřové ledvinky
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
466 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ledvinky podélně rozřízneme, odblaníme, odstraníme tuk a močovody. Důkladně vypereme ve studené vodě. Osušíme a nakrájíme na tenké plátky.
- 2Na rozehřátém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme ledvinky, osmahneme, zaprášíme moukou, opět osmahneme, podlijeme, okořeníme a dusíme doměkka.
- 3Hotové ledvinky osolíme a podáváme s brambory, rýží nebo chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.