Dušené vepřové ledvinky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
466 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky podélně rozřízneme, odblaníme, odstraníme tuk a močovody. Důkladně vypereme ve studené vodě. Osušíme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Na rozehřátém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme ledvinky, osmahneme, zaprášíme moukou, opět osmahneme, podlijeme, okořeníme a dusíme doměkka.
  • 3
    Hotové ledvinky osolíme a podáváme s brambory, rýží nebo chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.