Dušené zelí s klobásou

70 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
50 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
14 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci usmažíme na sádle nadrobno nakrájenou cibulku dorůžova. Přidáme bobkový list, koriandr, osolíme, opepříme a za stálého míchání chvíli povaříme.
  • 2
    Mezitím očistíme hlávku zelí, odloupneme spodní listy, zelí rozpůlíme a okrájíme ve větších pruzích od košťálu. Přidáme do hrnce k cibulce a necháme dusit. Asi po 20 minutách, až bude zelí změklé, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu a dusíme dohromady za občasného míchání dalších 20 minut. Ihned servírujeme nejlépe s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.