Dušený celer s rajčaty

65 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer oloupeme, nakrájíme na plátky a uvaříme v mírně osolené vodě.
  • 2
    Plátky měkkého, okapaného celeru rozložíme do zapékací mísy na rozpuštěné máslo, posypeme nasekanou petrželkou a adžikou. Pokryjeme spařenými, oloupanými a na plátky nakrájenými rajčaty, podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 3
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.