Dušený chřest se smetanovou máčkou

35 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
210 mg
Cukr
735 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest uvaříme ve vroucí slané vodě se špetkou cukru a necháme okapat.
  • 2
    Mezitím si připravíme smetanovou omáčku: v hlubší pánvi do rozehřátého másla dáme utřený česnek a zalijeme ho kysanou smetanou a šlehačkou a ochutíme solí a pepřem. Při občasném zamíchání směs dusíme až do zahuštění.
  • 3
    Vařený chřest podáváme přelitý smetanovou omáčkou. Pokrm podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.